Nimad BV - Denestraat 1 - 5541 RL Reusel - Nederland -
Op dit moment hebben wij problemen met ons bestelproces. Hierdoor is bestellen vanuit de website niet mogelijk. U kunt uw bestelling aan ons doorgeven via info@festivalbandje.nl.

Over Ons

Festivalbandje.nl is onderdeel van Merchandise.nl / Nimad BV.

Merchandise.nl is al meer dan 15 jaar een toonaangevende leverancier van merchandising, promotiemiddelen en relatiegeschenken. Middels onze diverse websites bedienen wij diverse doelgroepen van een op maat gesneden aanbod.

Op Festivalbandje.nl kun je een gedeelte van ons assortiment vinden dat je mogelijk nodig hebt voor de organisatie van je festival of evenement. Een aantal producten kun je ook direct online ontwerpen en bestellen!

Natuurlijk controleren we je bestand voor we de artikelen in productie nemen, en daarvoor rekenen we geen extra kosten.

Ons assortiment is vele malen groter dan de selectie op deze site, dus mocht je op zoek zijn naar iets anders, neem dan gerust contact met ons op.

Als je vragen hebt over de ontwerpmodule, of hulp nodig hebt bij bestellen, bel dan +31(0)497 64 51 01 of mail ons op info@merchandise.nl

Kom je liever bij ons langs?

Dat kan natuurlijk ook! We zijn gevestigd in Reusel, tussen Eindhoven en Tilburg, het makkelijkst bereikbaar via de A67 Eindhoven - Antwerpen (afslag 29 - Hapert). We zijn geopend op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.

Ons adres:

Merchandise.nl (onderdeel van Nimad BV)
Denestraat 1
5541 RL Reusel
Nederland

KvK: 78481376
BTW NR: NL861419273B01 

Festivalbandje.nl is onderdeel van Merchandise.nl © 2024, web development door Radish Concepts