Nimad BV - Denestraat 1 - 5541 RL Reusel - Nederland -
Op dit moment hebben wij problemen met ons bestelproces. Hierdoor is bestellen vanuit de website niet mogelijk. U kunt uw bestelling aan ons doorgeven via info@festivalbandje.nl.

Siliconenbandjes

Deze producten kunnen op dit moment (nog) niet direct online via deze site besteld worden.

Omschrijf je aanvraag zo compleet mogelijk in een e-mail naar info@festivalbandje.nl, bel +31(0)497 645 101 of gebruik de contactpagina om je aanvraag in te sturen.

Siliconenbandjes

Siliconenbandjes: handig, hip en modern

Siliconen polsbandjes dragen uitermate comfortabel en voelen zacht aan doordat ze gemaakt zijn van siliconenrubber. Het materiaal veroorzaakt bovendien geen allergische reactie. Siliconenbandjes zijn leverbaar in talloze kleuren en variaties. Eigentijds en trendy!

Uw siliconenbandjes, uw eigen stijl

Siliconen polsbandjes zijn uitermate geschikt als herkenningmiddel tijdens evenementen. Doordat ze gemakkelijk overdraagbaar zijn, zijn ze niet geschikt als toegangscontrolemiddel. Het voordeel van siliconenbandjes is dat u er qua design alle kanten mee op kunt. Elke kleur en opdruk is mogelijk, ook in reliëf. Er zijn zelfs special effects mogelijk die uw siliconen polsbandjes nog unieker maken, zoals met glittering, of zelfs ingelegd met een 3D logo (zie onderaan deze pagina).

Speciale toepassingen met siliconenbandjes

Zoals u al op de foto bovenaan deze pagina kunt zien produceren wij ook luxe siliconenbandjes met ingelegde 3D-logo's. Deze zijn verkrijgbaar vanaf 500 stuks en in diverse maten. Vraag ons naar mogelijkheden.

De voordelen van siliconenbandjes:

  • siliconenbandjes zitten bijzonder comfortabel.
  • eigentijdse, representatieve uitstraling.
  • door hun duurzaamheid zijn ze geschikt voor meerdaagse evenementen.
  • siliconenbandjes hebben geen sluiting, maar zijn elastisch waardoor ze gemakkelijk over de pols schuiven.
  • de bandjes zijn meerdere malen te gebruiken en overdraagbaar
  • in talloze kleuren en variaties te verkrijgen, zelfs met glitter of 3D-logo

Vraag een offerte aan via ons contactformulier.siliconenbandjes2

Download uw prijslijst

Via de link hieronder kunt u onze prijslijst voor Siliconen polsbandjes downloaden. U vindt hierop alle informatie met betrekking tot de formaten, prijzen en het aanleveren van uw ontwerp. U kunt eenvoudig bestellen door ons een e-mail te sturen met uw ontwerp, gewenste oplage en verdere wensen.

Festivalbandje.nl is onderdeel van Merchandise.nl © 2024, web development door Radish Concepts